Silane Guard - sticla lichid, pret, site-ul oficial, în cazul în care pentru a cumpăra, originale, opinii,
Sănătate și Tu

Silane Guard – sticla lichid, pret, site-ul oficial, în cazul în care pentru a cumpăra, originale, opinii,

Bună ziua, prieteni!

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Alegerea de acoperire de protecție

pentru corp mașină. – o chestiune de preferință pur personale, capacitatea financiară, relația unui prieten cu patru roți în general

Cei cărora le place să călărească pe o masina murdar sau să-și petreacă o mulțime de timp pe masina de spalat, acest articol nu poate citi.

Cei care au grijă de aspectul de fier, și pentru care mașina. – nu doar un mijloc de transport, ci criteriul succesului în viață va fi interesat de informațiile

Deci!

Ne vom concentra pe sticla lichid comentarii Silan Guard, care la fel de controversat ca este interesant pentru testul dumneavoastră personale.

deziluzii și speranțele trecutului Silan Garda

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Eu nu sunt unul dintre fanii de curățenie, ci de a conduce în jurul orașului (dar la țară prea) pentru o masina murdar considerat indecent. Timp de mulți ani am spălat mașinile lor, care se schimba destul de des, spume speciale, șampoane, geluri, acoperă diferite LWA, iar acest lucru se face atât independent cât și mâinile de profesioniști cu experiență.

Rezultatul a fost decent, dacă nu una, ci un dezavantaj semnificativ: după câteva zile Shine nu a diminuat, iar praful agățat de spălat corpul cu o răzbunare. După ce a încercat toate căile de atac profesionale și populare existente, am dat peste un anunț interesant.

Atenție! Informații cu privire la acest subiect:

Pentru publicitate eu sunt părtinitoare, considerând că un produs bun va găsi întotdeauna cumpărătorul său. Înțelege că legile economice sunt dure, dar nu te desparti de pliante enervante, care sunt predate în stradă sau aruncate în cutia poștală ?! Și eu … Dar nu a putut proprietarul mașinii cu 20 de ani de experiență pentru a trece noua tehnologie japoneză, vândute la un preț foarte atractiv și promițătoare 8-12 luni de Shine și protejarea corpului de praf, nisip, murdărie.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Adevăr sau ficțiune?

Progresul sau un truc de marketing?

am decis pentru a verifica lichid Silan Willson sticlă Garda, care a făcut inima bate în anticiparea unui miracol.

Brandul japonez este cunoscut pentru evoluțiile avansate în domeniul de tuning, dar proprietarul a 95 ml flacon am început cu scepticism. Cu toate acestea, un cost mic – mai puțin. … – plus rapid de transport maritim (ce am face fără Internet ?!) starea de spirit a crescut, înainte de prima utilizare

Fiind un cetățean care respectă legea și persoana meticuloasa, am citit cu atenție instrucțiunile și a pregătit mașina pentru polishurile:

  • spălat cu șampon corpul;
  • microfisurilor aliniate;
  • suprafață șlefuită;
  • scăpat de petele de ulei;
  • a dat mașina să se usuce.
Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

În cele din urmă momentul testului! Lichidul este ușor de aplicat pe o parte a corpului cu un burete, care este inclus în kit. Apoi, toate celelalte. După o jumătate de oră soluția uscată este frecat cu o cârpă specială.

Spre surprinderea mea, polonezii este ușor de dispersat pe suprafața fără a fi nevoie să-și petreacă o mulțime de efort. După o altă oră, puteți aplica și frecați un al doilea strat. Sticla este doar peste. Ce se va întâmpla?

Șase luni mai târziu, sau rezumat al automobilist fericit.

Cele șase luni petrecute după aplicarea de sticlă, uitând complet despre lucruri, cum ar fi sampoane, spuma, … spalatorie auto Shine durează într-adevăr, în orice vreme. picăturile de ploaie să curgă în jos pe un film de polimer, lăsând urme murdare. Pietriș și nisip, care cad pe usi, a protecțiilor, cizme, saritura, fără a provoca cea mai mică deteriorare. O dată a trebuit să muncesc din greu cu o perie, ștergându vopseaua picurate (am început o reparație acasă): poloneză nu este absolut șters, păstrând sclipici, paiete sub lumina soarelui, cu toate culorile curcubeului. Alăturați-vă comentarii pozitive despre sticla lichid Silan Guard.

Ce îți place cel mai mult?

  • preț accesibil.
  • volum convenabil al flaconului.
  • efect Hidrofugă.
  • Rata economic.
  • Durabilitatea acoperirii.

Desigur, există și unele dezavantaje: autovehiculul trebuie să fie pregătită cu atenție înainte de a aplica polishurile, acoperirea șase luni mai târziu, începe să se estompeze, deși producătorul a declarat o perioadă de 12 luni de protecție. O exagerare? Probabil. Dar șase luni, nu m-am dus înapoi la spălare auto, se spală el însuși mașina, timp și bani pentru a avea grijă de cheltuieli!

Aplicarea unui Guard-o componentă de sticlă Silan lichid pe baza de siliciu, nu numai că protejează organismul de la zgârieturi minore, condiții meteorologice nefavorabile, daune mecanice, dar, de asemenea, oferă vehiculului un aspect îngrijit pentru o lungă perioadă de timp.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Deci, dacă cineva are îndoieli – ia, nu va regreta! Desigur, lăsați link-ul de la site-ul oficial, în cazul în care pentru a cumpăra instrument.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Datorită acestui blog pentru posibilitatea de a-și împărtăși rezultatele cu utilizarea Garda de sticlă Silan lichid.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *