Provocative Gel - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum
Sănătate și Tu

Provocative Gel – opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum


Confruntată cu probleme in viata intima, multe femei

ezită să ia orice acțiuni și preferă să pretindă că ei au totul în ordine. De fapt, există mai multe modalități de a rezolva probleme. De exemplu, dacă o femeie se confrunta cu lipsa de excitare, puteți încerca Provocare gel intim (Provocative Gel).

Opiniile de pe acest lubrifiant este destul de contradictorie – este greu să le citească, să înțeleagă, în cazul în care adevărul și înșelăciune. Prin urmare, am studiat cu atenție rezultatele diferitelor studii privind pregătirea, structura, principiul acțiunii. Pe baza informațiilor obținute, vom răspunde la cele mai frecvente întrebări despre Provocare unguent.

Informații generale Provocative Gel

  Numele
 • Comerț: Provoac
 • Forma emiterii: cremă
 • Scopul principal: lubrifiant personal, creșterea apetitului sexual
 • Ambalaj: în tub cutie de cremă 50 ml volum și manual
 • Țara de origine: Europa

& nbsp;

Răspunsurile la ceea ce interesează utilizatorii

 • Întrebare: dacă este necesar să se utilizeze lubrifiantul, acesta poate fi mai bine să îndure

În primul rând, nemulțumirea este una dintre cele mai comune cauze de certuri cu bărbați (și, ca o consecință ruperea cu un partener). În al doilea rând, lipsa de entuziasm si orgasmul ulterior promoveaza femeile de tensiune nervoasă, depresie, complexe. Deci, opiniile medicilor cu privire la acest aspect este clar:. In absenta excitarii sexuale depline utilizarea fondurilor de stimulare este utilă

 • Întrebare: este sigur de droguri este pentru bărbați și femei

?

Crema de instigării a fost o serie de studii și teste medicale, care a confirmat siguranța de droguri pentru femei și bărbați. Cu toate acestea, pe unele site-uri scrie despre unicitatea compoziției. Acest lucru nu este așa. Gelul este alcătuit din următoarele componente: Aqua, poliacrilat de sodiu, cu dimeticona, ciclopentasiloxanul, Trideceth-6, dimeticonei, Propilenglicol, Uree, Glyce Rin, izononil izononanoat, cafeina, Sorbitol, dipotasic Glycyrrhizate, Zaharina de sodiu, mentol, Fenoxietanol, Gliceril laurat , Acid lactic. Acesta este un set destul de standard pentru stimularea lubrifiant. Concluzie: ciudadanta să atribuie proprietăți în lubrifiant nu este provocarea necesară. Aceasta este de obicei, suflare și lubrifiant sexual de înaltă calitate.

 • Întrebare: este un stimulator crema-gel de bani

?

În multe opinii oameni se plâng de costul ridicat al medicamentului. Într-adevăr, prețul de Provocare gel destul de mare, dar nu prea exorbitantă – dacă doriți să cumpere produsul poate fiecare bărbat și femeie. Un lubrifiant de calitate suficient de ridicată, astfel încât prețul este justificată.

 • Întrebare: Cum să utilizați afrodiziac

Instrucțiuni de utilizare a standardului Prinderea gel intim și nu diferă de instrucțiunile de utilizare a altor medicamente. Ar trebui să fie utilizate înainte de începerea actului sexual:. Este necesar să se stoarce un pic de gel pentru a lubrifia bărbați penisului, așteptați 10 minute și se continuă să întrețină raporturi sexuale

 • Întrebare: este adevărat că gelul conține hormoni

?

Această întrebare rezultă din faptul că multe site-uri de

publicitate care inunda internetul, oferă informații cu privire la conținutul întregului set de gel de hormoni oxitocinei, dopamina, serotonina, endorfine. Aceasta este o greșeală. Faptul că stimularea lubrifiant vă permite să se bucure de sex, iar atunci când excitat, acești hormoni sunt produse în mod activ de corpul femeii.

In gel de hormoni sau înlocuitorii indicate acolo – în cazul în care acestea au fost prezente, medicamentul ar fi considerat un hormon și este vândut doar la sfatul medicului recommendation.Intimate are o structură simplă, și pot fi utilizate fără scopuri medicale

 • Întrebare: ce se spune despre bărbați și femei

?

opinii asupra Provocare contradictorii. Cineva este fericit și cineva scrie opinii negative, menționând că nu a simțit îmbunătățiri. De fapt, nimic ciudat – aceste instrumente nu au efecte diferite asupra organismului de persoane diferite. Totul depinde de receptivitatea fiecărei persoane în parte. Deci, înseamnă intim trebuie să încercăm pentru tine. Compoziția de gel în condiții de siguranță pentru instigării bărbați și femei, atât de frică de astfel de experimente nu este în valoare de ea.

 • Întrebare: ce au spus despre medicii

?

Este interesant de citit nu numai marturii ale bărbaților și femeilor care utilizează răzvrătirii gel, dar, de asemenea, pentru a afla opiniile medicilor cu privire la acest lubrifiant. Nimic în neregulă cu experți cu privire la acest produs nu spune. Cu toate acestea, în feedback-ul lor, medicii să acorde o atenție faptul că acest lucru înseamnă că compoziția sa nu este legată de medicamente. Dacă dorința sexuală este complet absentă, încă nu ar trebui să se implice în lubrifianți intime, și să caute ajutor la medic. În cazul în care cauza bolii, femeia trebuie să înceapă un tratament în cazul în care cauza problemei de rezolvat, nivelul de excitare sexuală se revine la normal.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *