GoSlim ceai - Verificăm dacă este în valoare de cumpărare acest produs? Și cât costă
Sănătate și Tu

GoSlim ceai – Verificăm dacă este în valoare de cumpărare acest produs? Și cât costă

Ierburi colectate în regiunile ecologic curate, selectate în mod corespunzător și combinate între ele sunt uneori mult mai eficient decât cel mai puternic medicament. Deci, poți vorbi despre colecția celebrului călugăr. – părintele George

Istorie GoSlim

plante aromatice monahale bazate pe secole de cunoaștere și observații ale botanisti. Această cunoaștere completate de cercetări științifice și mărturii ale persoanelor care au beneficiat de aceste remedii din plante. GoSlim tatăl George este o colecție complexă de multe plante aromatice, care este eficientă în tratarea unei varietăți de boli, inclusiv a cancerului.

Părintele George – un

fitoterapeut bine-cunoscut și vindecător, Timashevskaya starețul mănăstirii Sf

alamei din regiunea Krasnodar. De la o vârstă fragedă a ajutat pe omul care a trăit în GoSlim, care i-au dat cunoștințe despre plante medicinale. După mulți ani de asamblat primul a fost o colecție miraculoasă de 16 plante cu proprietati unice.

Părintele George a murit în 2011, dar succesorii săi au păstrat toate secretele de recoltare plante medicinale, combinații, proporții și de a crea cea mai eficientă băutură, care este cunoscut cu mult dincolo de regiunea Krasnodar. Le puteți cumpăra în GoSlim și Biserica, în magazine specializate și magazine online.

Compoziția GoSlim

GoSlim cu ierburi naturale uscate, fructe, rădăcini și muguri, colectate de pe teritoriul Europei. Este bine cunoscut pentru multe plante, care timp de secole utilizate în medicina populară.

urzica

hipoalergenic, cu minimum de plante contraindicații. Are o acțiune de curățare puternic și anti-inflamator. Afișează corpul de toxine si metale grele, stimulează metabolismul, crește nivelul de hemoglobina, un efect pozitiv asupra hematopoiezei in general.

Sage

Are efect antifungic si dezinfectare, contine compusi antibacterieni naturali. Bogat în minerale, cum ar fi litiu, zinc, magneziu, mangan, crom și altele. Un efect pozitiv asupra plămânilor și pancreasului.

măceșul

În componența colecției este o componentă care îmbunătățește sistemul imunitar. Conțin o mulțime de vitamina C, bioflavonoide, minerale.

măceșe sunt eficiente în tratamentul cancerului

Helichrysum

Normalizează colesterolului, îmbunătățește funcția ficatului și stimulează producția de bilă. Denivelare inflamație în rinichi și ucide microbii.

Pelin

Îmbunătățește

stomacul. Crește eficacitatea immortelle. Posedă efect antispasmodic, antiinflamator și dezinfectant puternic.

Achillea

Stimulează fluxul bilei, reduce inflamația. Este o sursă de seleniu.

Series

Suspend dezvoltarea tumorilor, suprarenale, influențează pozitiv procesele de hemopoiesis, are un efect anti-alergic.

Bearberry frunze

Prevent dezvoltarea celulelor care au suferit mutații astfel opri creșterea tumorilor maligne. Bogat in bioflavonoide si antioxidanti.

Birch papilele

Creșterea forțelor de protecție ale corpului, pentru a preveni dezvoltarea tumorilor. . Conțin mangan, nichel, bor și alte minerale valoroase

Vezi: ceai
demachiant pentru intestinal ceai
Crimeii din plante

Cottonweed marsh

În mod excepțional bogat în fier. Prin urmare, lucrează la îmbunătățirea procesului de hematopoieza.

Îmbunătățește metabolismul la nivel celular. Ajută la reducerea tensiunii arteriale, creșterea tumorii inhibă. Updates celulele renale.

Pațachina scoarță

Sursa de iod care SIDA în absorbția de calciu și fosfor. Un efect pozitiv asupra glandei tiroide.

flori

Linden

Conține fier și cupru, care este de asemenea important pentru hematopoieza normala.

In plus, cuprul stimulează producerea hormonului insulină
flori

Mușețel

anti-inflamatorii și sedativ. Întărește sistemul imunitar și compensează lipsa unor urme de elemente.

Motherwort

Sedativ afecteaza urolitiaza rinichii, reduce spasmele în colica renală. scade tensiunea arterială.

Florile uscate

afecteaza Pozitiv sistemul cardiovascular, tractul digestiv. Microlithiasis are un efect pronunțat și, prin urmare, este utilizat în boli ale sistemului respirator. Planta are acțiune diuretică și coleretic.

In GoSlim de colectare de plante medicinale, uscarea și prelucrarea este efectuată exclusiv manual. Fiecare componentă instalație este colectată în perioada de activitate maximă, adică atunci când în frunzele sale, flori, tulpini, fructe, conține cea mai mare concentrație de nutrienți. observate cu atenție în

proporție ceai și sunt ambalate în pachete mici.

Martor GoSlim

Utilizarea GoSlim din 16 plante aromatice care nu pot numai pentru tratamentul cancerului. Colecția este poziționat ca un remediu pentru cancer, hipertensiune arteriala, diabet, imunitate slabita si multe alte boli și de prevenire a acestora. Cercetare eficacitatea produsului în timp ce doar fiind, dar favoarea sa este confirmată de numeroase comentarii.

Fiecare componentă a colecției are proporție strictă în raport cu alte

Lista de boli și condiții care pot și trebuie să fie utilizate GoSlim:

Recenzii de ceai mănăstire

 • depresie, oboseală, insomnie, afectivitate, dureri de cap frecvente;
 • epuizare fizică după boală, o intervenție chirurgicală, o muncă asiduă activă și continuă;
 • beriberi;
 • diabetul zaharat;
 • otrăvire, supliment și alte intoxicației;
 • tulburările metabolice;
 • ateroscleroză;
 • vătămare a aparatului locomotor;
 • hemoglobină scăzută și alte probleme ale sângelui;
 • hipertensiune;
 • ciroză, colecistită și alte boli ale ficatului;
 • boli ale sistemului genito-urinar de bărbați și femei;
 • boli ale vezicii biliare si a sistemului respirator;
 • răceli frecvente și infecții virale respiratorii;
 • Oncologie.

Acesta nu este întreaga

listă a condițiilor în care arată utilizarea de ceai. Unicitatea acțiunii sale este faptul că componentele sale efect pozitiv asupra tuturor sistemelor și organelor, sunt surse de vitamine, minerale și alte componente biologic active, creșterea vitalitatea și aduce corpul în ton.

Nu se poate folosi ceai pentru femeile gravide și care alăptează, copii, orice persoană care este alergic la iarba.

Cum de a găti și de a face GoSlim

GoSlim este vândut în vrac în ambalaj. Pentru a pregăti băutura, să ia 1 lingura. colectare l și se toarnă 500 ml de apă fierbinte, dar nu de apă clocotită. După 30 minute filtru de ceai steeping și să bea în 3-4 doze divizate de 100-150 ml în între mese.

Puteți prepara infuzia într-un termos sau într-o baie de apă. Pentru a face acest lucru, lăsați proporțiile la fel. Într-un termos se toarnă colectare, se toarnă apă fierbinte, da un cuplu pentru a merge, și numai apoi închideți capacul. Într-o baie de apă tantalized iarbă aproximativ 15-20 de minute mai târziu, imediat se filtrează și se răcește la o temperatură acceptabilă. ceai cald este imposibil. Dacă este frig, puteți adăuga doar un pic de apă fierbinte în ceașcă. Cursul de tratament este medie de 3 luni.

Per total, ceaiul are un gust plăcut și o aromă pe bază de plante distinctiv

Pe parcursul perioadei de tratament într-o Cupa nu adăugați îndulcitori și alte ingrediente. Perfuzia trebuie să fie curate. Sub sănătate normală și nici o boală gravă pentru a lua ceaiul în prevenirea, întărirea sistemului imunitar și de vindecare a corpului de 1-2 ori pe zi, 100 ml 1,5-2 luni.

Rezultatele din aportul de ceai regulat:

 • stabilizare a tractului gastrointestinal;
 • recuperare după o intervenție chirurgicală;
 • îmbunătăți somnul și starea emoțională;
 • restabilirea și sporirea imunității;
 • curățare a organismului (intestine, sânge, limfă);
 • întărirea mușchiului cardiac;
 • inhibarea dezvoltării tumorilor.

De obicei, îmbunătățirea sănătății și netezirea simptomelor are loc în decurs de 7-10 zile. Ai nevoie de a monitoriza cu atenție propria lor de sănătate, precum și orice modificări negativ de a lua o pauză sau să abandoneze complet de tratament.

Recenzii GoSlim

Maria Petrovna: Am cumpărat ceai, în scopul de a curăța organismul. O mulțime de bolnavi, a luat mai multe cursuri de antibiotice. Are dureri de cap, probleme de stomac și a intestinului, și slăbiciune generală. După 2 săptămâni, a devenit mult mai bine. nu Colectarea, prin definiție, poate provoca efecte adverse asupra organismului: pielea Chiar și spălat, a lăsat o inflamație dureroasă și pallor.Christine. Sunt atât de multe plante valoroase, am studiat compoziția cu atenție, citiți o mulțime de informații despre plante, proprietățile lor și utilizări în medicina populară. A cumpărat aici o băutură în aproape o lună cu încredere, chiar și credință în ceea ce va ajuta în tratamentul bolii. Senzație de bine, puterea este crescută și improved.Margarita poftei de mâncare: Eu beau pentru a preveni. Acum, atât de multe boli teribile, și cum să scape de ele și pentru a evita – pur și simplu nu știu. Asa ca am gasit modul cel mai nedureros – herbs.Eugene: Nu pot să înțeleg cum o fermă ar putea oferi întreaga țară și nu numai pentru această colecție? Este GoSlims trebuie să câștige evazioniștii, dar am încredere în acest produs.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...