GetSize - negativ comentarii, opinii, preț, site-ul oficial
PutereȘtiri

GetSize – negativ comentarii, opinii, preț, site-ul oficial

inadecvata marimea penisului deranjeaza multi oameni, de multe ori duce la complexele, depresie, stima de sine scăzută și eșecul în viața sexuală. Cineva încearcă pentru a mări penisul cu diferite exerciții, materiale de umplutură, pompe sau unguente, și cineva este gata chiar și la măsuri operative radicale, este plină de consecințe și complicații. Astăzi este mult mai simplu, de încredere, și, cel mai important, metoda sigura pentru a atinge dimensiunea penisului dorit – complex de Getsize .Cu aceasta, puteți obține marirea penisului pana la 5-7 cm, pentru a scăpa de complexe și să devină mai siguri!

Indicații: pentru a accepta Getsize

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

se va potrivi cu oameni de orice vârstă care doresc să crească dimensiunea penisului și, de asemenea, funcția de reproducere și potența.

Ce este Getsize

Getsize – design unic, creat cu participarea actorilor din industria porno și dovedit clinic. Complexul include un gel și un masaj special are un efect benefic asupra fluxului sanguin în penisului și determină creșterea cavernos și astfel a întregului penis. Dezvoltat prin metoda si garanteaza rezultatele germane din primele aplicații.

Avantaje Getsize

Noutatea are o serie de avantaje și compară favorabil cu marea majoritate a altor mijloace și metode de mărire a penisului:

 • abordare cuprinzătoare;
 • versatilitate;
 • rezultate garantate durabile;
 • efect rapid;
 • creșterea libidoului și potenței;
 • îmbunătățirea circulației sanguine;
 • Complexe de eliminare;
 • Sensibilitatea penisului a crescut;
 • crește durata actului sexual;
 • îmbunătățirea tonusului vascular;
 • îmbunătățire a prostatei glandei și prevenirea bolilor inflamatorii și a modificărilor legate de vârstă;
 • ușor de utilizat;
 • preț accesibil.

certificate

Calitate set

Complex Getsize certificate, brevete și licențe fabricate în strictă conformitate cu standardele internaționale de siguranță și de calitate.

setată pentru Getsize penis de extindere

Complexul include un maseur și un gel format din compuși bioactivi naturali:

 • nivelelor extract creste de testosteron Tribulus, îmbunătățește procesele metabolice în cavernos, crește libidoul și promovează erecție;
 • Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Extract de aralia – crește sensibilitatea penisului, functia erectila stimuleaza, imbunatateste tonusul vascular;

 • panaks extract de radix – penetrant adânc în corpul cavernos, imbunatateste fluxul sanguin si activeaza cresterea lor, ofera erectii de lunga durata;
 • alantoina – previne ejacularea precoce, creste durata actului sexual;
 • alun ulei – efect anti-inflamator, previne dezvoltarea bolilor de prostata;
 • poliglicolic 400 – catifelează și încălzește suprafața penisului, gata pentru masaj și îmbunătățește punctul de impact

.

Instrucțiuni de utilizare Getsize

suficient de complex pentru a utiliza de 2-3 ori pe săptămână, mai întâi periaj suprafața gelului penisului și bine frecat, apoi efectuarea de masaj folosind simulatorul. Durata de utilizare depinde de rezultatele dorite.

Contraindicatii

Getsize Intoleranța componentelor separate ale gelului.

Efecte secundare complexe

Nu a fost marcat.

Termeni și condiții de depozitare

Informații despre termenul de valabilitate și kit de stocare conține pe ambalaj și în instrucțiunile.

Client clienți pe set de Getsize

Maksim, în vârstă de 28 de ani

Natura ma înzestrat, înalt și atractiv, dar mărimea penisului pompat în sus – numai 12 cm. M-am gândit chiar despre o intervenție chirurgicală, dar, din fericire, nu a fost nevoie, pentru că am descoperit un Getsize complex. Doar peste o lună penisul meu a crescut cu 5 cm! Cel mai bun doar pentru a dori imposibil! Sex sclipire de viață cu noi culori, acum mă simt ca un om complet!

Dimitri, 30 ani

Întotdeauna a crezut că mărirea penisului este posibilă numai prin intervenție chirurgicală. Dar se pare că medicamentul a pășit în față, iar astfel de măsuri radicale nu sunt necesare. Ma ajutat Getsize, datorită care au reușit să mărească penisul lor de dimensiuni de 4,5 cm

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

și să-l în mod semnificativ mai gros. Instrument mare, recomandat!

Victor, 34 de ani

dorit întotdeauna să aibă un penis mai mare, dar operatia nu a îndrăznit. Cu câteva luni în urmă a aflat despre complexul Getsize. folosit-o pentru o lună. Efectul este uimitor!

Nicolae, 52 de ani

Penisul am avut întotdeauna un pic mai puțin decât dimensiunea medie și de vârstă părea să devină chiar mai mici. Din fericire, am aflat despre complexul Getsize, care nu numai că a crescut dimensiunea penisului cativa inci si de a imbunatati potenta sexuala si libidoului!

În cazul în care pentru a cumpăra Getsize pentru marirea penisului

Pentru a dobândi un set de convenabil și cel mai sigur pe site-ul producătorului. Puteți comanda de livrare anonim.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...