Awaderm Eye - preț, cumpara acum, în cazul în care pentru a cumpăra, comentarii
Sănătate și Tu

Awaderm Eye – preț, cumpara acum, în cazul în care pentru a cumpăra, comentarii

Prezentare generală Awaderm -. Crema, oferind tinerilor a pielii

din jurul ochilor

[Name maxbutton = “Awaderm Eye”]

Ce este Awaderm?

Tinerii este aspect clar, vibrant. Pielea din jurul ochilor este cel mai vulnerabil timp: umflatura, pete de varsta, lasarea, pierderea de elasticitate. Aceste probleme dau numărul de ani de trăit, afecta în mod negativ aspectul, efectul asupra stima de sine deprimant. Awaderm elimină semnele timpului, întorcându-se să se uite tineri, și tu – într-o stare de spirit buna

.

cremă delicată are puterea de componente naturale active biologic. Este sigur și eficient, care este confirmată prin certificate GMP internaționale
Awaderm cremă adecvată pentru utilizarea de zi cu zi în îngrijirea completă a feței și o completează

Rezultatul utilizării fondurilor vizibile imediat:.. Culoarea normală și turgescenței (elasticitate) este restaurat, există o licărire sănătoasă în ochii lui.

Cum Awaderm

Awaderm acțiune intensă vine în jos pentru câteva zone:

 • A scăpa de vânătăi, piele albastră sub pleoape inferioare. Cearcanele – rezultatul încălcării circulației sanguine în aceste zone și stagnarea sângelui venos. Tonifiere unguent care restabilește fluxul de sânge și elimină stagnare.
 • Albirea, eliminarea petelor de varsta. Pigmentarea care apar odată cu vârsta, provocând o lovitură serioasă pentru frumusețe. predispoziție genetică în combinație cu expunerea la razele soarelui duce la dezvoltarea acestor semne de vârstă pe zonele proeminente ale feței. Albirea efect Awaderm îndepărtează petele și uniformizează tonul pielii.
 • Hidratarea și nutriție: uleiuri naturale si vitamine asigura nivelul necesar de hidratare și elasticitate
 • .

 • Eliminare de edem, drenaj limfatic. procese stagnante schimba nu numai culoarea epidermei, ei fac pleoape mai mari, schimba forma ochilor, îngustarea lui. Recuperează umezeala ajută să scape de umflatura, întinerirea de vedere, creșterea dimensiunea vizuală și expresie a „oglinda sufletului“.
 • netezirea ridurilor. ridurile dispar, iar cele profunde devin mai puțin vizibile.

Awaderm potrivite pentru orice tip de piele si se aplica la persoanele de orice vârstă. Nu există hormoni și componente active naturale fac vehiculul în condiții de siguranță chiar și pentru persoanele alergice la produse cosmetice.

[Name maxbutton = “Awaderm Eye”]

Compoziția Awaderm

Cream face parte din categoria de produse cosmetice naturale. În componentele sale compoziția de origine vegetală, fiecare dintre care este stabilit ca un medicament eficient.

 • Marapuama (extract). Planta Muira Puama (marapuama) este numit „copacul potentei“. scoarță de copac și rădăcinile sale au un efect stimulator puternic asupra celulelor pielii, creșterea nutriție și oxigenare. Marapuama bogat în acizi grași, uleiuri esențiale, extract conține stearină, lupeol și cumarina. Muira Puama – băutură de energie naturală, cu un efect tonic puternic. Ajută la reducerea umflatura și dispariția cercurile intunecate de sub ochi, înăsprește conturului facial.
 • Suma (ginseng brazilian). Într-o cremă – extract de plante care au anti-alergice, efect anti-inflamator și limfatic de drenaj. Aminoacizii și vitamine conținute în ginseng brazilian, alcătuiesc forțele de îmbătrânire a dermului, reînviere.
 • Cucumber. Extractul acestei hidrați vegetal, reîmprospătează, luminează și calmează pielea delicată. Netezește ridurile,

  ameliorează umflatura și umflarea, ceea ce face ochii sa para mai expresiv.

 • Licorice. Extractul de licorice a fost mult timp cunoscut pentru acțiunea sa puternic anti-inflamator. Ea, de asemenea, în mod eficient albesc epiderma fără pigmentare.
 • Alb Lily. Efectul anti-inflamator și tonic al acestei plante îmbunătățește acțiunea altor componente. Extractul alb Lily este bogat în aminoacizi, substanțe esențiale pentru menținerea celulelor care funcționează în mod corespunzător.
 • Parfum compoziție. Oferă un tratament cosmetic aromă plăcută.
 • Stabilizator. Prelungește perioada de valabilitate a cremei și îi permite să-și păstreze prospețimea inițială.

crema de riduri Awaderm vei combinație competentă din ingrediente de origine vegetală, cu efect similar. Datorită acestei combinații, rezultatul de la Awaderm este cuprinzătoare, și apare mai repede și durează mai mult după încetarea cursului.

[Name maxbutton = “Awaderm Eye”]

Instrucțiuni de utilizare Awaderm

Metoda de aplicare depinde de starea inițială a persoanei. Pentru o piele tanara cu semne de oboseală poate fi un one-off: înainte de un eveniment important în cazul în care doresc să arate deosebit de bună. Compoziția împrospătează instantaneu și dă aspectul odihnit, indeparteaza semne de oboseala.

La o vârstă matură pentru a utiliza Awaderm crema poate deja în mod sistematic, în calitate de produse de îngrijire primară cu efect nutritiv si revigorant. În acest caz, crema se aplică pe suprafața corespunzătoare a feței de două ori pe zi, cu o ușoară atingere.

Martor Awaderm

Awaderm aplicat sub următoarele simptome:

 1. umflatura, “pungi” sub ochi,
 2. albastru sau negru în zona din jurul pleoapelor,
 3. riduri,
 4. pete de pigment.
 5. OL>

  [Name maxbutton = “Awaderm Eye”]

  Contraindicatii

  Nu există contraindicații. Dacă sunteți alergic la oricare dintre componentele instrumentele de care aveți nevoie înainte de primul test de aplicare, aplicarea unei DAB de cremă pe curburii interioară a cotului și de așteptare în timpul zilei.

  La aplicarea produselor cosmetice pe piele să fie expus la nivelul mucoasei. Dacă se întâmplă acest lucru, se clătește cu apă curată.

  Price Awaderm

  Creme contra ride Awaderm recuperarea pe ordinea în diferite țări, și fiecare țară are propriile sale costuri. Pentru a afla cât de mult va costa pachetul de crema Awaderm pentru țara dumneavoastră, lăsați o cerere de a comunica cu managerul și afla detalii în timpul unei conversații. Producătorul oferă o promovare: daca cumperi 2 cutii crema treia a da ca un cadou.

  În cazul în care pentru a cumpăra Awaderm

  Pentru a cumpăra Awaderm, suficient pentru a lăsa o cerere pe site-ul oficial și în continuare a clarifica problemele legate de ordinea, în conversație cu managerul. Într-o formă specială de pe site-ul pentru a pune numărul de telefon și așteptați pentru apel invers

  Prezentare generală Awaderm -. Crema, oferind tinerilor a pielii din jurul ochilor. Ce este Awaderm? Tinerii se arata clar, vibrante. Pielea din jurul ochilor este cel mai vulnerabil timp: umflatura, pete de varsta, lasarea, pierderea de elasticitate. Aceste probleme dau numărul de ani de trăit, afecta în mod negativ aspectul, efectul asupra stima de sine deprimant.
  [Name maxbutton = “Awaderm Eye”]

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *