Sănătate și Tu

Agromax revizuirePret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Potrivit FTS, organele executive ale societății nu sunt incluse persoane descalificate. Producția noastră are specialiști cu înaltă calificare, cu o vastă experiență, care îmbunătățesc în mod constant cunoștințele și abilitățile lor. Timp de 10 ani GC „Agromaks“ ale unei mici afaceri a devenit una dintre cele mai importante companii de producție în Rusia și CSI. Capacitatea noastră de producție și volume de echipamente de lactate a crescut de zece ori.


Fondatorii LLC “Agromax”

Făcând clic pe „Trimite cerere“, Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Portalul este implementat funcționalitatea de achiziție pentru angrosiști

​​și clienții cu amănuntul, oferă o căutare produs convenabil pe profil interesant.


Toate echipamentele disponibile și sunt în baza noastră de date. Browser-ul dumneavoastră nu îndeplinește cerințele tehnice pentru lucrul cu SPARK. Informații despre procedurile de executare silită împotriva «Cruise-Auto“ nu poate fi găsit.


retipărirea materialelor de pe site este permisă cu acordul scris al administrării site-ului. În această revistă publică articole de fond internațional de ajutor de urgență pentru ONU pentru copii (UNICEF) și Fondul Salvați Copiii de caritate „Dă viață! “, Care este transferată din vânzarea de 1 rublă fiecare număr al revistei, astfel încât toată lumea care cumpără o revistă, participă la evenimentul caritabil. Revista este prieteni cu cititorii lor, publicarea lor scrisori, desene, povești, rețete interesante, meserii, etc este.


Recenzii ale companiei Agromaks

Agromax

oferte societăți agricole, în principal importate scumpe echipamente pentru industria produselor lactate. Producerea și livrarea de echipamente pentru industria laptelui high-tech și specializată sisteme de lactate pentru sectorul agroindustrial din Rusia și țările CSI.


Nu sunt publicate marturii emotionante de la copii de vârstă școlară primară. Informații detaliate privind mărcile comerciale, invențiile, modelele de utilitate, inclusiv numărul de înregistrare, data de începere și de încetare a statutului.


Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!
  • un îngrășământ cu un număr mare de elemente de urme, Cumparare în Agromaks îngrășăminte Ufa, expertul îngrășământ.
  • Compania „Listerra“ oferă un îngrășământ complex lichid cu urme de elemente în formă chelatizată producția proprie pentru aplicarea foliară a agriculturii culturi.
  • tabelul se bazează pe datele din registru.
  • În cartea de companie, puteți vedea registrul de tipuri de activitate licențiate organizației.

Clienții noștri – sute de întreprinderi profitabile de animale și ferme. Scopul principal al creației sale a fost de a produce un echipament de lactate moderne pentru agricultură, la prețuri accesibile, care este calitatea nu este inferior la analogi străine. Pentru Federația Rusă, și să sprijine dezvoltarea agrobusiness-ului și a fost înființat o fabrică de fabricare a companiei „IzhAgromax».


Compoziția este în deplină concordanță cu caracteristicile solului, acesta este selectat în așa fel încât nici un impact negativ asupra solului, este sigur pentru oameni și animale. viteze de droguri până germinarea semințelor, astfel încât acesta este utilizat pe scară largă ca înmuiere. Compania a fost inregistrat acum

11 ani, indicând faptul că funcționarea stabilă și supravegherea autorităților publice. Dacă sunteți proprietarul sau șeful acestei companii, puteți adăuga sau modifica informațiile dvs. de contact. De asemenea, vă puteți înregistra și de a folosi tarifele speciale pentru gestionarea paginii.


de capital F1.1310Ustavny (capital social, fonduri autorizate, contribuțiile partenerilor) 0tys. 2018Strahovye contribuțiile pentru asigurări sociale obligatorii împotriva ruble de invaliditate și de maternitate temporară. 2018Strahovye și alte contribuții pentru asigurări obligatorii de pensie creditate de ruble rusești la Fondul de pensii. Contribuțiile GodNaimenovanieSumma2018Strahovye pentru asigurarea obligatorie de asistență medicală a populației active care urmează să fie transferate la bugetul rublele Fondul de Asigurări Federale Obligatoriu Medical.


F2.2520Rezultat din alte operațiuni care nu sunt incluse în venitul net (pierdere) perioda0tys. F1.1300Itogo în secțiunea III – Capital și rezervy12987tys

.

Orice copiere a materialului propriu este permisă cu utilizarea obligatorie a resurselor de referință. Browser-ul dumneavoastră nu oferă suport complet pentru JavaScripts, care pot duce la întârzieri în lucrările de pe paginile portalului.


În timp real, puteți vedea nu numai desemnate data, ora și numărul camerei, dar începutul și sfârșitul timpul efectiv al reuniunii cu privire la toate problemele care implică societatea. Se examinează un grafic al revendicărilor depuse la arbitraj, în cazurile care implică societăți în perioada selectată în calitate de reclamant și pârât. Informații complete privind garanțiile persoanelor fizice și juridice. Informații despre data și numărul notificării, gajist și pledgor, precum și obiectul de gaj. Făcând clic pe „solicitare a unui apel“, Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.


Magazine de produse de protecție a plantelor și îngrășăminte în Moscova

La plante se ridica la schimbările de temperatură extreme și lipsa de rezistență la umezeală. Agromaks Tsink200 – îngrășământ top foarte concentrat pansament, care permite compensarea unui deficit de zinc în plante pe tot parcursul sezonului de creștere prin aplicare foliară. Solubil în apă și forma membranei zinc pronikatel asigura absorbția completă a zincului și crește mobilitatea elementului în interiorul țesuturilor vegetale. Zincul este esențial pentru funcționarea normală a fitohormoni, acizi nucleici, fertilitatea crește polen, stimulează absorbția calciului. Azotobacter – accelerează creșterea, crește imunitatea și alte culturi horticole, îmbogățește în mod natural solul

.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *